DOĞU KUDÜS BÖLGESİ FİRMASI HAKKINDA

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; Filistin'in en büyük dağıtım ağına sahip olan vurgulanmış olan Sbitany şirketinin CEO'su Akram Sbitany ile bir görüşme gerçekleştirildiği belirtilmiştir.

Firmanın elektronik, ev ve mutfak malzemeleri, beyaz eşya gibi ürünlerde Türk firmaları ile çalışmaya istekli olduğu ve ayrıca adı geçen şahsın Doğu Kudüs'te 2.000 m²'lik bir arsası bulunduğu ve burada beş yıldızlı bir otel inşa etmek istediği bildirilmiştir.

Bu kapsamda hem inşaat hem de işletme konusunda Türk firmaları ile çalışmak istediği ifade edilmiş olup konuyla ilgilenmeniz durumunda kudus@ticaret.gov.tr e-posta adresinden Kudüs Ticaret Ataşeliğimiz ile irtibata geçmeniz hususunu,