KANADA İŞ VE YATIRIM ORTAMI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; 19 Mart 2020 Perşembe günü saat 10:00'da Türkiye Ekonomi ve Araştırma Politikaları Vakfı'nda (TEPAV) Kanada İş ve Yatırım Ortamı konulu bilgilendirme semineri düzenleneceği bildirilmiştir.

Teknoloji, dijital medya, yazılım, gıda teknolojisi, sağlık teknolojisi, ileri üretim teknolojisi ve sivil havacılık sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerimizin katılım sağlayacağı ifade edilmiş olan seminerde Kanada'da ve Kanada'nın Montreal şehrinde iş ve yatırım yapmak isteyen şirketlerimize bilgi verilerek, potansiyel sektörler üzerinde durulacağı belirtilmiştir.

Yazıda devamla Kanada Başkonsolosluğu Göçmenlik Ofisi yetkilileri tarafından vize ve çalışma izinleri hakkında bilgilendirme yapılacağı ifade edilmiştir.

Seminere ilişkin program ve katılım formu https://tobb.org.tr/Sayfalar/Detay.php?rid=2814&lst=DuyurularListesi lkink adresinde yer almaktadır.