FAS PAKETLEME VE PLASTİK FUARI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda;Fas Plastik Federasyonu ile Fas Sanayi, Ticaret, Yatırım ve Dijital Ekonomi Bakanlığı Yatırım ve İthalat Geliştirme Ajansı işbirliğinde düzenlenecek, 4. PACKEXPO 2020 (Uluslararası Paketlerne ve Plastik Paketlerne Çözümü Fuarı) etkinliğinin, 'Afrika'da Paketlerne için Yenilikçi Çözümler Teması' kapsamında, 23-26 Eylül 2020 tarihinde Fas'ın Kazablanka şehrinde gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Fuara 30 ülkeden 15.000'e yakın katılımcı ile l80'e yakın Fuar firmasının katılım sağlamasının beklendiği ifade edilmiştir. Fuarla ilgili broşür ekte yer almakta olup detaylı bilgi için Bay Nabil SAOUAF ile (Fas Plastik Federasyonu, Mimoza Bulvarı, Tamaris Sk., Ain Sebaa, Kazablanka, Tel: +212 5 22662458/ Faks: +212 522662460;

federationdeplasturgie@gmail.com; fmprojects@gmail.com; www.fmplasturgie.ma) irtibata geçilebilmektedir.

İlgili Dökümanlar

Döküman Adı Döküman