Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » İncesu OSB’de İl KÜSİ Planlama ve Geliştirme Kurulu Toplantısı Yapıldı

İncesu OSB’de İl KÜSİ Planlama ve Geliştirme Kurulu Toplantısı Yapıldı

Fotoğraf

İl KÜSİ Planlama ve Geliştirme Kurulunun 2018 yılı ikinci toplantısı, Kayseri Vali Yardımcısı Zekeriya Güney Başkanlığında İncesu Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nde yapıldı.

Toplantıya Kayseri Sanayi Odası’nı temsilen Genel Sekreterimiz Nihat Molu katıldı.

Toplantının başında İncesu OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Baktır, bölge hakkında kurul üyelerine sunum yaptı.

Daha sonra KÜSİ İl Temsilcisi Doç. Dr. Mustafa Türkmen, 2018 yılı içerisinde KÜSİ İl Temsilcisi ve Kurul Üyelerince gerçekleştirilen faaliyetler hakkında hazıruna bilgi verdi.

Son olarak ERÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Kılıç, Erciyes Üniversitesi’nin araştırma üniversitesi olmasıyla birlikte 2019 yılı ve sonrasında gerçekleştirmeyi planladığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Soru-cevap kısmının ardından toplantı sona erdi.

17:16, 14.12.2018

Haber Fotoğrafları