Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’nden KAYSO’ya Ziyaret

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’nden KAYSO’ya Ziyaret

Fotoğraf

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar ve Rektör Prof. Dr. Kerim Güney, Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci’yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Misafirleri KAYSO’da görmekten duyduğu memnuniyeti getiren Başkan Büyüksimitci, “Nuh Naci Yazgan Üniversitemizin Mütevelli Heyet Başkanı ve Sayın Rektörümüzü Odamızda görmek bizi memnun etti. Diğer üniversitelerimizle olduğu gibi, Nuh Naci Üniversitemizle de üniversite sanayi işbirliği kapsamında yeni projeler üretmeye gayret edeceğiz. Daha önce bu kapsamda birçok çalışma yaptık, bu çalışmaları artırarak devam ettirmek istiyoruz. Kendileri ile fikir alış verinde bulunduk. Şehrimizin ve ülkemizin menfaatine olacak her türlü projeye Oda olarak daima destek vermeye hazırız. Ziyaretlerinden dolayı ben kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar ise, geçtiğimiz aylarda yapılan seçimlerde güven tazeleyerek yeniden Başkanlığa seçilmesinden dolayı KAYSO Başkanı Büyüksimitci’yi tebrik ederek, üniversite olarak sanayicilere katkı sağlayacak her türlü işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

17:21, 03.10.2018

Haber Fotoğrafları