Kayseri Sanayi Odası - Başbakan Yıldırım’dan KAYSO’ya Ziyaret
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Başbakan Yıldırım’dan KAYSO’ya Ziyaret

Başbakan Yıldırım’dan KAYSO’ya Ziyaret

Fotoğraf

Çeşitli program ve açılışlara katılmak üzere Kayseri’ye gelen Başbakan Binali Yıldırım Kayseri Sanayi Odası’nı (KAYSO) ziyaret etti.

KAYSO ziyaretinde Başbakan Yıldırım’a Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, eski Meclis Başkanı Cemil Çiçek ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Kayseri Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Başbakan ve Bakanların KAYSO’yu ziyaretlerinden onur duyduklarını açıklayan KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, “Sayın Başbakanımız, Bakanlarımız ve TOBB Başkanımız, Meclis Başkanlık Divanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerimize hayırlı olsun dileklerini ileterek, başarılı bir dönem dilediler” dedi.

Başbakan Binali Yıldırım’ın Kayseri Sanayi Odası’nı ziyaret eden ilk Başbakan olduğunu açıklayan Başkan Büyüksimitci, “Yanlış hatırlamıyorsam, Odamızın tarihinde ilk defa bir Başbakan ziyaretimize geldi. Buda bizi ziyadesi ile onurlandı. İşadamlarımızı ve sanayicilerimizi yalnız bırakmayan, her fırsatta desteklerini açıklayan başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız olmak üzere tüm bakanlarımıza ve TOBB Başkanımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

10:45, 07.05.2018

Haber Fotoğrafları