Kayseri Sanayi Odası - Bünyan Ticaret Odası’ndan KAYSO’ya Ziyaret
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Bünyan Ticaret Odası’ndan KAYSO’ya Ziyaret

Bünyan Ticaret Odası’ndan KAYSO’ya Ziyaret

Fotoğraf

Bünyan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naim Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bünyan Ticaret Odası’nı KAYSO’da görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyüksimitci, birlik beraberliğin önemine vurgu yaparak, “Biz içimizde birlik beraberliği ne kadar sıkı tutarsak, üyelerimize o kadar faydalı işler yaparız. Önümüzdeki dönem Odalarımız ve Borsamız arasındaki bu birlikteliğin en üst seviyeye çıkacağına inanıyorum. Bununda gerek sanayi ve ticaret erbabına, gerekse şehrimize pozitif yansımaları olacaktır. Ben sayın başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Bünyan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naim Yavuz ise, Başkan Büyüksimitci’ye hayırlı olsun dileklerini iletirken, Bünyan Ticaret Odası olarak KAYSO ile ortak projelere her zaman açık olduklarını söyledi.

16:14, 03.05.2018

Haber Fotoğrafları