Kayseri Sanayi Odası - Genel Sekreterimiz Nihat Molu TOBB Genel Sekreterler Bilgilendirme Seminerine Katıldı
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Genel Sekreterimiz Nihat Molu TOBB Genel Sekreterler Bilgilendirme Seminerine Katıldı

Fotoğraf

TOBB İkiz Kuleler’de, TOBB Oda / Borsa Genel Sekreterleri Bilgilendirme Semineri düzenlendi. Seminere Odamız Genel Sekreteri Nihat Molu’da katıldı.

2 gün süren seminerin kapanış oturumunda Genel Sekreterlere hitap eden TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 81 il ve 160 ilçedeki Oda ve Borsa camiası olarak tek bir aile olduklarını vurgulayarak, “Türkiye’nin her kesiminden, her sektöründen şirketleri, girişimcileri temsil eden, tek meslek örgütüyüz. Gücümüz de, birliğimizden, birbirimize sımsıkı kenetlenmiş olmamızdan geliyor. Birliğimiz, gücümüz ve etkinliğimiz, bu camianın farkıdır. Başka kurumlardan bizi ayrıştıran, bizi öne çıkartan en büyük özellik budur” dedi.

Hisarcıklıoğlu, camia olarak büyük işler ve hizmetler yaptıklarını, tüm bunların arkasındaki asıl kişilerin Genel Sekreterler olduğunu belirterek, “Sizler başarılı işler yaptığınızda, biz de başarılı oluyoruz. Böylece hepimizin gücü ve itibarı da artıyor” dedi.

Hisarcıklıoğlu TOBB olarak kendilerine düşen görevin, Genel Sekreterleri en iyi şekilde hazırlamak ve bilgi ile donatmak olduğunu ifade etti.

TOBB ve Oda/Borsaların verdiği hizmetler ve yaptığı faaliyetler ile Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Orta Asya’da örnek alınır hale geldiğini, tüm bu çevre coğrafyanın rol modeli ve ilham kaynağı olduğunu anlatarak, Genel Sekreterlerle gurur duyduğunu, başarılı çalışmalarının devamını dilediğini söyledi.

04:53, 02.03.2018

Haber Fotoğrafları