Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Vergi Yapılandırmasında Son Fırsat 31 Mayıs

Vergi Yapılandırmasında Son Fırsat 31 Mayıs

Fotoğraf

Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci’yi makamında ziyaret etti.

Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Günçavdı, ertelen vergi ve SGK primleri yapılandırmaları ve kanunun getirdiği avantajlar hakkında Başkanımız Mehmet Büyüksimitci’ye bilgi verdi.

Günçavdı, vergi ve SGK primleri yapılandırmalarının 2017 yılı Ocak ayından Mayıs ayına ertelenen 2. taksit ödemelerinin son gününün 31 Mayıs 2017 olduğunu, 1. taksiti ödemeyen mükelleflerin her iki taksiti de birlikte ödeyebileceklerini belirterek, ödemeler www.gib.gov.tr ve www.sgk.gov.tr adreslerinden kredi kartı ile yapılabileceğini söyledi.

Konu hakkında ellerinde gelen desteği vereceklerini ifade eden KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci, bu konuda üyelerini SMS, e-mail ve sosyal medya aracılığı ile bilgilendireceklerini söyledi.

02:10, 18.05.2017

Haber Fotoğrafları