Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » KAYSO’dan Vergi Dairesi Başkanı Günçavdı’ya Ziyaret

KAYSO’dan Vergi Dairesi Başkanı Günçavdı’ya Ziyaret

Fotoğraf

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Meclis Başkanı Abidin Özkaya, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci ve Başkan Yardımcısı Abdullah Oğuzbaş, Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaret hakkında bilgi veren KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, “ Bugün Vergi Dairesi Başkanımıza hem iadeyi ziyaret hem de yeni hizmet binalarına taşınmalarından dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk, çalışmalarında başarılar diledik” dedi.

Devletin ana gelir kalemlerinin başında verginin geldiğini ifade eden Başkan Büyüksimitci, Kayseri Sanayi Odası üyelerine her platformda haksız rekabete yol açan kayıt dışılıktan kaçınmaları çağrısında bulunduklarını belirterek, son yıllarda vergi konusunda yapılan devrim niteliğinde düzenlemelerden dolayı yetkililere teşekkür etti.

Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, toplumda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının bütün kesimlere kazandırılması amacıyla bir takım çalışmalar yürüttüklerini anlatarak, vergisini düzenli bir şekilde ödeyen sanayicilere teşekkür etti.

11:48, 12.05.2017