Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Dünya Gazetesi’ni Ziyaret Ettik

Dünya Gazetesi’ni Ziyaret Ettik

Fotoğraf

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci başkanlığındaki KAYSO heyeti Dünya Gazetesi’ne nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete KAYSO Meclis Başkanı Abidin Özkaya, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Orhan Saki ve Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Üçok katıldı.

KAYSO heyeti ilk önce Dünya Gazetesi Başyazarı Osman Arolat’ı makamında ziyaret etti. Burada Başkanımız Mehmet Büyüksimitci, Kayseri sanayisi ve Odamız çalışmaları hakkında Arolat’a bilgi vererek, Kayseri’nin ülkenin gelişip kalkınmasına her geçen gün daha fazla katkı sağladığını söyledi.

Osman Arolat ise, Kayseri ekonomisini ve Kayseri Sanayi Odası’nın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, Başkanımız Büyüksimitci’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.

KAYSO heyeti daha sonra Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ ve Ajans D Genel Yönetmeni Gürhan Demirbaş’ı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

10:37, 11.02.2017

Haber Fotoğrafları