Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » "Tüm Terör Odaklarını ve Destekçilerini Lanetliyoruz"

"Tüm Terör Odaklarını ve Destekçilerini Lanetliyoruz"

Fotoğraf

Elazığ ve Bitlis’te güvenlik güçlerimize yönelik alçakça gerçekleştirilen bombalı saldırıyı nefretle kınıyor, gerçekleştirenleri ve arkasındaki güçleri lanetliyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti'nin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğüne kast eden bu hainler, Türk halkını yıldırmayacak, ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozamayacaktır. Tüm terör odaklarının ve destekçilerinin birlik ve beraberlik içinde bertaraf edileceğine, güvenlik güçlerimizin de hainlere en kısa zamanda cezalarını vereceğine inancımız tamdır.

Her fırsatta ifade ettiğimiz gibi, KAYSO olarak terör odaklarının, onları yönlendirenlerin ve işbirlikçilerinin kökünün kazınmasında hükümetimize her türlü desteğe hazır olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz. Odamız ve üyelerimiz adına saldırıda hayatını kaybeden güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, Türk halkına ve hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Saygılarımızla.

Mustafa BOYDAK