Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Yönetim Kurulu Başkanımız Demokrasi ve Şehitler Mitinginde

Yönetim Kurulu Başkanımız Demokrasi ve Şehitler Mitinginde

Fotoğraf

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, 07 Ağustos 2016 Pazar günü tüm yurtta gerçekleştirilen Demokrasi ve Şehitler Mitingine katıldı.

Devletimize bağlılığını ve yanında olduklarını her fırsatta dile getiren Başkanımız Mustafa Boydak, FETÖ’ye karşı verilen mücadelede de devletimize var güçleri ile destek vermeye devam edeceklerini açıkladı.

İlk günden beri demokrasiye sahip çıkma adına üzerlerine düşen her şeyi yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini açıklayan Başkan Boydak, KAYSO olarak güçlü kadroları ile işlerinin başında olduklarını, sanayiciler olarak bu süreçte daha çok üretmenin ve daha fazla değer yaratmanın temel öncelikleri arasında olduğunu söyledi.

Türk milletinin darbeye karşı birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesinin sevindirici bir durum olduğunu ifade eden Başkan Boydak, bu birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diledi.
Ayrıca Başkan Boydak, demokrasi şehitlerimiz ve gazilerimiz için açılan kampanyaya herkesin elinden gelen desteği vermesi gerektiğini sözlerine ekledi.

13:27, 08.08.2016

Haber Fotoğrafları