Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Terörü Bir Kez Daha Kınıyor ve Lanetliyoruz

Terörü Bir Kez Daha Kınıyor ve Lanetliyoruz

Terör odakları tarafından Ankara’da milletimizin birliğine ve bütünlüğüne karşı yapılan haince saldırıyı bir kez daha lanetliyor ve nefretle kınıyoruz.

Türk milleti olarak teröristlerin kirli emellerle bizi ayırma girişimlerine karşı dimdik ayakta kalmaya devam edeceğiz. Terör örgütü gerçekleştirdiği hain saldırılarla bizi yıldırmaya ve devlete olan güvenini sarsmaya asla muvaffak olamayacaktır. Ülkemizin birliğini, dirliğini ve huzurunu bu tarz oyunlarla bozmak isteyenlere geçmişte fırsat vermediğimiz gibi bu günde fırsat vermeyeceğiz. Yaşanan bu olaylar millet olarak bizleri daha da perçinleyecek ve kenetleyecektir.

Bu düşüncelerle, terör olaylarına karşı devletimiz tarafından alınan tüm tedbirleri destekliyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar, tüm halkımıza başsağlığı diliyoruz.

Mustafa BOYDAK
Kayseri Sanayi Odası