Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Orta Anadolu’dan KAYSO’ya Ziyaret

Orta Anadolu’dan KAYSO’ya Ziyaret

Fotoğraf

Orta Anadolu Genel Müdürü ve Odamız Meclis Üyesi Turgut Bozkurt Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, Orta Anadolu’nun uzun yıllardan beri İSO ilk 500’de yer alan bir firma olduğunu belirterek, “Orta Anadolu bölgemize ve ülkemize verdiği katkılarla gurur kaynağımız olan bir firmamız. Ben Sayın Turgut Bey’in şahsında tüm çalışanları kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Orta Anadolu Genel Müdürü ve Odamız Meclis Üyesi Turgut Bozkurt ise, samimi ev sahipliğinden dolayı KAYSO Başkanı Mustafa Boydak’a teşekkür ederek, kendisi ile bir takım istişarelerde bulunduklarını belirtip, çalışmalarında başarılar diledi.

11:51, 05.03.2016