Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » KAYSO’dan ERÜ Rektörü Prof. Dr. Güven’e Ziyaret

KAYSO’dan ERÜ Rektörü Prof. Dr. Güven’e Ziyaret

Fotoğraf

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ERÜ Rektörü Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven’e hayırlı olsun dileklerini ileten KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Erciyes Üniversitesi ile Kayseri Sanayi Odası arasında çok uzun yıllara dayanan kurumsal bir ilişki olduğunu belirterek, ERÜ’nün çok büyük öğrenci sayısı ile birçok alanda başarılı bir üniversite olduğunu söyledi.

Rektör Prof. Dr. Güven’le birlik beraberlik içerisinde güzel bir çalışma sergileyeceklerini açıklayan Başkan Boydak, “Muhammet Güven Bey’de sağ olsun çok uzun yıllardır üniversitemiz içerisinde hizmet vermekteydi. Yakışan oldu. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Bize düşen bir vazife olursa memnuniyetle arkadaşlarımızla beraber elimizden gelen katkıyı sağlama gayretinde olacağız. Yine yeni dönemde atanan Rektör Yardımcısı arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı KAYSO heyetine teşekkür eden ERÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, “Biliyorsunuz Kayseri ve Erciyes Üniversitesi birlikte büyüyüp gelişen, birbiriyle bütünleşik iki tane yapı. Dolayısıyla bu yapı içerisinde bugüne kadar Türkiye’ye örnek bir durum sergilediler.  Erciyes Üniversitesi’ni Kayseri kabullendi, bağrına bastı ve gelişiminde büyük katkılar sağladı. Burada siz değerli sanayicilerimizin de ciddi katkıları var. Bu katkının önümüzde ki dönemlerde de devam edeceğini umut ediyorum” dedi.

Kayseri’de iyi bir işbirliği ve iyi bir birliktelik olduğunu dile getiren Rektör Prof. Dr. Güven,  “Bunun devam etmesi için elimizden geleni yapacağız. Biz sanayiye destek vereceğiz, sanayi bize destek verecek ve inşallah ülkemizin gelişimine birlikte çok güzel katkılar sağlayacağız. Ben tekrar nazik ziyaretleri için hepsine teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.

12:11, 02.03.2016

Haber Fotoğrafları