Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » KAYDER’den Odamıza Ziyaret

KAYDER’den Odamıza Ziyaret

Fotoğraf

Kayseri İli Yardım Derneği (KAYDER) İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ören Altmışyedioğlu Tarhanlı ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak’ı makamında ziyaret etti.

Kayseri İli Yardım Derneği İstanbul Şubesi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, “Kayserili hemşehrilemizin kurduğu yardım derneğinin İstanbul'da üniversite okuyan gençlerimizi destekleyen çalışmalarını biliyorum, yakından takip ediyorum. Gençlerimize sahip çıktıkları için ben Ören Hanımın şahsında tüm dernek yöneticilerimizi kutluyorum. Yaptıkları çalışmaları takdirle karşılıyorum. Bizde bu yardım derneğimize elimizden geldiği kadar katkı sunmanın gayreti içerisinde olacağımızı ifade diyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Derneğin çalışmaları hakkında Başkan Boydak’a bilgi verdiklerini açıklayan KAYDER Başkanı  Ören Altmışyedioğlu Tarhanlı ise, “İlgi ve alakalarından dolayı Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada desteklerini bekliyorum” şeklinde konuştu.

03:45, 29.02.2016