Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » KalDer 24. Kalite Kongresi’ne İş Dünyasından Yoğun İlgi

KalDer 24. Kalite Kongresi’ne İş Dünyasından Yoğun İlgi

Fotoğraf

KalDer 24. Kalite Kongresi, 17-18 Kasım’da İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. İş dünyasının önde gelen temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen kongreye Odamız adına KAYSO Genel Sekreteri ve KalDer Kayseri İstişare Kurulu Üyesi Nihat Molu katıldı.

Avrupa’nın en büyük yönetim kongresi unvanına sahip olan KalDer Kalite Kongresi, iş, sanat ve medya dünyasından çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Kongre açılış ve ana oturumuna TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran - Symes, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ve EFQM Yönetim Kurulu Başkanı Andreas Wendt katıldı. Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ise etkinlikte video mesajıyla yer alarak, KalDer’in 25. yılını kutladı. Bu yıl ki teması ‘Mükemmelliği Sürdürmek’ olan kongrede 90’ı aşkın konuşmacı yer aldı. Pek çok marka temsilcisi iki gün boyunca ‘kalite’ yolculuğundaki deneyimlerini paylaştı.

KalDer ile TÜSİAD’ın 23 yıldan bu yana ortaklaşa düzenlediği Türkiye Mükemmellik Ödülleri damgasını vurdu. Türkiye Mükemmellik Ödül Jürisi tarafından yapılan değerlendirmede; küçük ve orta ölçekli işletmeler kategorisinde finale kalan Damla Su Sapanca Fabrikası, küçük ve orta ölçek kamu yönetimi ve toplum hizmetleri kategorisinde finale kalan Antalya Muratpaşa Sabiha Gökçen Anaokulu ve büyük ölçek kamu yönetimi ve toplum hizmetleri kategorisinde yarışa katılan İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü’nün yeni sahibi oldu. 2015 Türkiye Mükemmellikte Süreklilik Ödülü için başvuran İGDAŞ İstanbul Gaz Dağıtım A.Ş.’ye ise Türkiye Mükemmellikte Süreklilik Ödülü verildi.

13:11, 23.11.2015

Haber Fotoğrafları