+90 352 245 10 50 - info@kayso.org.tr
You are here : Main Page » Duyurular » İŞÇİ İŞVEREN İLİŞKİSİNDEN DOĞAN UYUŞMAZLIKLAR VE İŞVEREN AÇISINDAN HUKUKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR EĞİTİMİ

- İstifa, ibra gibi sık kullanılan belgeler ile ilgili bilinmesi ve dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir?
- Çalışanın sadakat ve rekabet etmeme yükümlülüğü nedir?Bu hususta bilinmesi gereken hususlar nelerdir?
- Çalışma hayatında gizlilik hükümleri nelerdir, Ücret gizliliği, şartları nedir ihlali halinde neler yapılabilir?
- Sosyal medya, mail, Whatsapp vs.kullanımı ve iş hayatına yansıyan tarafları nelerdir?
- Sık sık rapor alma, gerçeğe aykırı rapor alma ve toplantılara katılmama durumunda işverenin hakları nelerdir?
- İşyerindeki kavga ve işçilerin birbirine sataşması durumunda sürecin yönetilmesinde dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir? Sürece dahil olan işçilerin tamamı için aynı yaptırım mı uygulanmalıdır?
- Şirket tarafından çalışana verilen araç, bilgisayar, telefon vs.gibi araçların tesliminde ve iade alma sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir?
- Şirkete ait eşyaların özel amaç için kullanılması mümkün müdür? Engellenebilir mi?
- İkale anlaşmalarına Yargının güncel bakış açısı nedir?

Bu ve benzeri soruların cevabını öğrenmek için Kayseri Sanayi Odamız ve Hukuk Müşavirliğimiz işbirliğinde üyelerimize 06.12.2019 Cuma günü 15:00 – 17:00 saatleri arasında Kayseri Sanayi Odası Toplantı Salonunda ”İşçi İşveren İlişkisinden Doğan Uyuşmazlıklar ve İşveren Açısından Hukuken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar’’ konulu bilgilendirme semineri düzenlenecektir.

Bu bağlamda seminere katılımınız önem arz etmekte olup, Odamızda yapılacak olan toplantıya online kayıt  aşağıdaki link adresinden yapılabileceği hususunu,

Bilgilerinize rica ederiz.

Ek: Kayıt için tıklayınız..

28.11.2019