+90 352 245 10 50 - info@kayso.org.tr
You are here : Main Page » Duyurular » 2.ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER ZİRVESİ

2.ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER ZİRVESİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda; Ertelendiği duyurulan “2.Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi”, “Anadolu'dan Dünya'ya” temasıyla 19-20-21 Eylül 2019 tarihlerinde Ankara Ticaret Odası Congresium International Convention & Exhibition Center'da yapılacaktır.

Söz konusu Zirve'de yapılması planlanan ikili iş görüşmelerine katılım sağlayacak perakende firmalar-üretici ve çatı kuruluşların dolduracağı formlar ekte sunulmuştur.

“2. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi” kayıtların www.cografiisaretlerzirvesi.com üzerinden yapılabildiği hususunu,

Bilgilerinize sunarız.

Ek 1: Uluslararasi Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi Perakende Firmaları İçin İs Görüşmesi Talep Formu için tıklayınız..
Ek 2: Uluslararasi Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi Üretici Ve Çatı Kuruluşlar İçin İş Görüşmesi Talep Formu için tıklayınız..