+90 352 245 10 50 - info@kayso.org.tr
You are here : Main Page » Duyurular » TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI HAKKINDA TEBLİĞ TASLAĞI

TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI HAKKINDA TEBLİĞ TASLAĞI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda; Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme Genel Müdürlüğü’nün "Taslak Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Hakkında Tebliğ" hakkında Odamız görüşleri talep edilmektedir.

Söz konusu taslak yönetmeliğe www.tmkt.gov.tr internet sitesinde Mevzuat başlığı altında Taslaklar alt başlığından ulaşılabilmektedir.

Bilgilerini ve Odamız görüşüne esas teşkil etmek üzere yukarıda bahsedilen konularla ilgili görüşünüzün en geç 20 Mayıs 2019 tarihine kadar  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne iletilmek üzere 245 10 40 faks numarasına veya e-posta yoluyla (nbozsoy@kayso.org.tr) iletilmesi hususunu,

Bilgilerinize sunarız.

08.05.2019