Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » TOBB İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ ADAYLAR LİSTESİ

TOBB İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ ADAYLAR LİSTESİ

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeliği adaylık başvuruları 22 Şubat 2019 Cuma günü tamamlanmıştır. Yapılacak olan seçimde Odamız kontenjanından İcra Komitesi üyeliğine seçilebilecek olan adayların listesi aşağıda sunulmaktadır.

ADI SOYADI ÜYE TİPİ ODA-BORSA ADI İL
ÖZLEM ÖZGEN ODA/BORSA ÜYESİ KAYSERİ SANAYİ ODASI KAYSERİ
SABİHA KAFTANOĞLU ODA/BORSA ÜYESİ KAYSERİ SANAYİ ODASI KAYSERİ
SAFİYE ÇALAPKORUR HOROZ ODA/BORSA ÜYESİ KAYSERİ SANAYİ ODASI KAYSERİ
SEMA BAĞÇOVAN ODA/BORSA ÜYESİ KAYSERİ SANAYİ ODASI KAYSERİ
ZUHAL GÖZÜKÜÇÜK ODA/BORSA ÜYESİ KAYSERİ SANAYİ ODASI KAYSERİ

İcra Komitesi üyesi seçimi 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10:00-16:00 saatleri arasında Kayseri Sanayi Odası hizmet binası 3. Kat konferans salonunda gerçekleştirilecektir.

Kurul üyelerinin geçerli bir kimlik belgesi ile oy kullanmaya gelmeleri önem arz etmektedir.

Seçimde, sadece seçmen listesinde ismi bulunan kişi oy kullanabilecek olup, vekaleten oy kullanılması mümkün değildir.

25.02.2019