Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » Kamu Alımlarında 4734 Sayılı Kanun Kapsamında Fiyat Avantajı Sağlanması Zorunlu Olan Ürün ve Yazılım Listesi’nin Güncellenmesi

TOBB’nden alınan bir yazıda 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 63. Maddesi c bendi gereği Sanayi ve Verimlilik Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Kamu Alımlarında 4734 Sayılı Kanun Kapsamında Fiyat Avantajı Sağlanması Zorunlu Olan Ürün ve Yazılım Listesi’nin 2019 yılı için güncellenmesi çalışmaları kapsamında, ekte yer alan mevcut güncel listenin tarafımızca gözden geçirilerek, ilave edilmesi/çıkarılması gerektiği düşünülen ürünlerin (Orta Yüksek ve Yüksek Teknolojili) CPV ve PRODTR/GTİP kodları bazında görüşlerimiz talep edilmektedir.

Odamız görüşlerini oluşturmak üzere söz konusu liste hakkındaki görüşlerinizin 10.12.2018 tarihi mesai bitimine kadar Odamız 245 10 40 numaralı faksına veya sertugrul@kayso.org.tr e-posta adresine yazılı olarak bildirilmesi hususunda,

Gereğini rica ederiz.

Ek: Kamu Alımlarında 4734 Sayılı Kanun Kapsamında Fiyat Avantajı Sağlanması Zorunlu Olan Ürün Listesi için tıklayınız....

05.12.2018