Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » MİLLİ İLAÇ VE AŞI ÇALIŞTAYI

MİLLİ İLAÇ VE AŞI ÇALIŞTAYI

Erciyes Teknopark A.Ş’den Odamıza intikal eden yazıda;  Erciyes Teknopark Tarafından Milli ilaç ve Aşı Çalıştayı Düzenleneceği, Ülkemizin kalkınma planları arasında yer alan milli ilaç ve aşı geliştirilmesi amacına yönelik "Milli İlaç ve Aşı Çalıştayı" sektörün önde gelen temsilcilerinin katılımıyla Erciyes Teknopark tarafından 22 Kasım 2018 tarihinde Holiday Inn Otel’de gerçekleştirilecektir.

Etkinlikte aşı ve ilaç projelerinin üniversite-sanayi işbirliği ile hayata geçirilmesine yönelik konular görüşülecek olup, öncelikle ulusal gereksinimimizin belirlenmesi ve buna göre yol haritasının çizilmesi amaçlandığı, etkinlik ile ilgili detaylı bilgi ve başvuru için mia.erciyesteknopark.com ziyaret edebileceği hususunu,

Bilgilerinize sunarız.

Ek: Milli İlaç ve Aşı Çalıştay görseli için tıklayınız..

İletişim: Tamara Tanbay