Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » YAZILIM AR-GE PROJE PAZARI VE MİLLİ AŞI VE İLAÇ ÇALIŞTAYI

YAZILIM AR-GE PROJE PAZARI VE MİLLİ AŞI VE İLAÇ ÇALIŞTAYI

Erciyes Teknopark A.Ş.’den Odamıza intikal eden yazıda; Ülkemiz ve bölgemizin ekonomik ve teknolojik açıdan kalkınması için bölgemizde yüksek katma değerli ürünlerin geliştirilip, imal edilmesi için ülkemizde ve şehrimizde birçok çalışma yürütüldüğü belirtilmiştir. Yapılan bu çalışmalara katkı sunulması ve hızlandırılması amacıyla aşağıdaki organizasyonların Erciyes Teknopark koordinasyonunda yürütülmesinin planlandığı ifade edilmiştir.

1- Yazılım Ar-Ge Proje Pazarı (YAPP 2018)
Tarih: 14 Kasım 2018
Yer: Erciyes Teknopark, Konferans Salonu ve Fuaye Alanı
Açıklama: Yazılım sektöründe proje geliştiren akademisyen, öğrenci ve firmaların projelerini sergileyerek potansiyel işbirlikleri ve yeni yatırım fırsatları oluşturulması hedeflenmektedir. Program içeriğinde yapay zeka, internet of the things, iş zekası, büyük veri, siber güvenlik konularında proje sergisi ve paneller yer almaktadır.

2- Milli Aşı ve İlaç Çalıştayı
Tarih: 22 – 23 Kasım 2018
Yer: Holiday Inn Oteli
Açıklama: Ülkemizin ekonomik kalkınması ve bekası açısından stratejik öneme sahip ilaç ve aşı konusunda ulusal çaptaki tüm paydaşların bir araya getirilerek yeni projelerin ortaya çıkarıması hedeflenmektedir. İlaç ve aşı konusunda ilgili birçok firma ve akademisyenin katılacağı organizasyon da birçok panel düzenlenecek olup, katılımcılar arasında ikili görüşmeler organize edilecektir.

Detaylı bilgi için:
Erciyes Teknopark A.Ş.