Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » ENFLASYONLA MÜCADELE PROGRAMI

ENFLASYONLA MÜCADELE PROGRAMI

Sayın Üyemiz

İlgi: TOBB’un 10.10.2018 tarih ve 14853 sayılı yazısı,

Bilindiği üzere, hükümetimiz tarafından enflasyonla mücadele programı kapsamında ülke genelinde “İndirim Kampanyası” başlatılmıştır. Kampanyaya Odamız Üyelerinin de katkıda bulunması önem arzetmektedir.

Bu kapsamda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden aldığımız ilgide kayıtlı yazıda ekli listedeki tüketici fiyat endeksinde yer alan ürün ve hizmetler için en az 3 ay süreyle en az %10 indirim yapılmasının teşvik edilmesi tavsiye edilmektedir.

Aşağıda yer alan ürün listesini inceleyerek, iş konunuza dahil olan ürünler için indirim yapmak istediğiniz ürün ve hizmet sayısını yine aşağıda yer alan Bilgi Formu linki üzerinden doldurmak  suretiyle 13.10.2018 tarihine kadar Odamıza göndermeniz hususunu,

Bilgilerinize rica ederiz.

Ek: Ürün ve hizmet Listesi için TIKLAYINIZ...

BİLGİ FORMUNU doldurmak için TIKLAYINIZ....