Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » YURTDIŞI İŞ GEZİSİ DESTEK PROGRAMI

YURTDIŞI İŞ GEZİSİ DESTEK PROGRAMI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; KOBİ’lerin yurtdışı iş gezilerini desteklemek ve yaygınlaştırmak, bu gezileri daha nitelikli hale getirerek ihracat kapasitelerini artırabilmek için KOSGEB ile yeni bir destek modeli konusunda işbirliği gerçekleştirildiği bildirilmiştir.

Destek modeli ile birlikte, belirlenmiş kriterler çerçevesinde sektörel olarak gerçekleştireceğiniz ve en az 10 KOBİ’nin katılım sağlayacağı yurtdışı iş gezilerinin TOBB kanalı ile KOSGEB tarafından destekleneceği belirtilmiştir. Başvuruda bulunmak için ilgili formların doldurulması ve gerekli belgelerin kayıtlı olduğunuz oda/borsa tarafından temin edilerek TOBB’a iletilmesi gerekmektedir. Başvurunuzun TOBB tarafından incelenmesi ardından, talebiniz KOSGEB’e iletilecek ve KOSGEB’in nihai onayından sonra yurtdışı iş gezisine katılan KOBİ’ler destek almaya hak kazanacaktır.

Başvuru ve onay kriterleri ile dikkat edilecek hususlara ekli bilgi notundan, başvuru formları ve diğer tüm detaylara KOBİ Bilgi Sitesi’nden ulaşılabilmektedir.

Ek: KOBİ’ler için Yurt Dışı İş Gezisi Desteği Rehberi için lütfen tıklayınız...

02.10.2018