Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » TÜRKİYE - AFRİKA EKONOMİ VE İŞ FORUMU

TÜRKİYE - AFRİKA EKONOMİ VE İŞ FORUMU

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'ndan (DEİK) Odamıza intikal eden yazıda; 10-11 Ekim 2018 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda ‘’Yükselen Afrika ve Türkiye’’ temasıyla,  "2. Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu" gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Söz konusu Forumda tüm Afrika ülkelerinden bakanlar, özel sektör kuruluş başkanları ve firma temsilcileri, Afrika Birliği ve Afrika Kalkınma Bankası üst düzey yetkilileri, Afrika bölgesel ekonomik toplulukların genel sekreterleri, ticaret ve sanayi odaları başkanları, politika yapıcıları,  uzman konuşmacılar ve panelistlerin yer alacağı ifade edilmiştir.

Bahse konu foruma katılımın düşünülmesi halinde taslak program ve katılım koşulları de yer aldığı https://www.turkeyafricaforum.org/tabef/tr/ link adresinden katılım formunun doldurulması gerekmektedir.
Ürün ve hizmetlerini sunmak isteyen firmalarımıza, “Destekçi” sponsorluğu kapsamında ikili firma görüşmeleri alanında “Stand” imkanı sağlanacağı vurgulanmış olup, sponsorluk sunumu yazımız ekinde yer almaktadır.

Ek : Sponsorluk Sunumu için lütfen tıklayınız...

Detaylı bilgi :
İletişim Bilgileri:
E-posta: africa@deik.org.tr
Tel: 0212 339 50 70/26/61

Tanıtım Standı /Sponsorluk için İletişim:
E-posta: ozlem.belen@telefun.com.tr
Tel : 0535 2167960