Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » TEDARİKÇİ GÜNLERİ

TEDARİKÇİ GÜNLERİ

İstanbul Ticaret Odası’ndan alınan yazıda; 1990 yılından beri İstanbul Ticaret Odası bünyesinde faaliyet gösteren Türk Yan Sanayi Borsası, yan sanayici KOBİ'lerimizi dış pazarlara yönlendirerek ülkemiz ihracatını hem çeşitlendirmek hem de arttırmak için çalışmaktadır. Bu çalışmalar arasında önemli bir yer tutan "Tedarikçi Günleri" organizasyonları, yerli ve yabancı ana sanayici firmaları yan sanayici firmalarla birebir buluşturarak firmalar arasında güçlü bağlar kurulması ve her iki taraf içinde müşteri portföylerinin gelişmesini sağlamaktadır.

Söz konusu faaliyetlerin bir devamı olarak, İstanbul Ticaret Odası ve 'VMI Group' firması işbirliği ile 1 Ekim 2018 tarihinde "VMI Grup Tedarikçi Günü" etkinliği düzenlenecektir.

Makine imalat sektöründe faaliyet gösteren VMI Grup firması, Hollanda merkezli olup, 1500'ün üzerinde çalışanı mevcuttur. 1945 yılında kurulan ve güvenilir ekipman, servis ve çözümleri sunan VMI Grup firmasının 4 kıtada toplam 8 tesisi bulunmaktadır. Firma, otomobil, kamyon ve otobüs lastikleri üretiminin yanı sıra, kauçuk ekstrüzyon ve kaplama ekipmanlarının da üretimi yapmaktadır.

VMI Grup firması satın alma yetkilileri ile görüşmek istemeniz halinde ekte sunulan başvuru formunu doldurup en geç 14 Eylül 2018 tarihine kadar serap.alp@ito.org.tr veya yansanayi @ito.org.tr e-posta adresine iletilebileceği hususunu,

Bilgilerinize sunarız.

Ek: VMI Group başvuru formu için tıklayınız..

12.09.2018