Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » Almanya Euro BLECH Fuarı Yurtdışı İş Gezisi

Almanya Euro BLECH Fuarı Yurtdışı İş Gezisi

23 - 26 Ekim 2018 tarihleri arasında Almanya Hannover fuar alanında gerçekleştirilecek Uluslararası Sac Levha İşleme Teknolojisi Fuarı EuroBLECH 2018’e katılım sağlamak üzere Odamız tarafından yurtdışı iş seyahati düzenlenmesi planlanmaktadır.

Seyahat kapsamında fuar ziyaretinin yanı sıra özel sektör temsilcileri görüşmeler ve ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

İş seyahati için gidiş-dönüş paket program hazırlanmakta olup tahmini maliyetin yaklaşık 1.500 € olması öngörülmektedir. Katılım ön teyidi veren üyelerimize seyahat programı ve katılım ücretiyle ilgili detaylı bilgiler daha sonra iletilecektir. Seyahatin yurt dışı iş gezisi desteği kapsamına alınması için Odamız tarafından KOSGEB’e başvuru yapılacaktır. Katılımcılar uygulama esasları çerçevesinde seyahat bedelinden 3.000 TL’ye kadar iade alabilecektir.

Katılımın düşünülmesi halinde en geç 10 Eylül 2018 Pazartesi gününe kadar Odamız http://www.kayso.org.tr/formlar/304/premiere.html  link adresinde yer alan Katılım Ön Teyit formunun doldurulması hususunu,

Detaylı Bilgi İrtibat

Tolga Gökşen