Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » BURUNDİ İKTİDAR PARTİSİ GENEL SEKRETERİ EVARISTE NDAYISHIMIYE İLE TOPLANTI

BURUNDİ İKTİDAR PARTİSİ GENEL SEKRETERİ EVARISTE NDAYISHIMIYE İLE TOPLANTI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; Burundi İktidar Partisi Genel Sekreteri General Evariste Ndayishimiye'nin Ankara'ya gerçekleştireceği resmi ziyaret kapsamında, 17 Ağustos 2018 Cuma günü saat 14:00'da TOBB İkiz Kuleler Binasında bir toplantı düzenleneceği belirtilmiştir.

Bahse konu toplantıda Sayın Ndayishimiye'nin Türk şirketlerinin temsilcileriyle bir araya gelerek potansiyel iş imkanları üzerinde fikir alışverişinde bulunacağı ifade edilmiştir.

Söz konusu toplantıya katılımın düşünülmesi halinde 16 Ağustos 2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar yazımız devamında iletişim bilgileri verilen Damla Tufan'a bilgi verilmesi hususunu,

Damla Tufan;
damla.tufan@tobb.org.tr