Kayseri Sanayi Odası - KÜBA BAKAN YARDIMCISI ZİYARETİ
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » KÜBA BAKAN YARDIMCISI ZİYARETİ

KÜBA BAKAN YARDIMCISI ZİYARETİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; Küba Dış Ticaret ve Yatırım Bakan Yardımcısı Ileana Nuñez Mordoche beraberindeki iş adamı heyetiyle 04 - 08 Haziran 2018 tarihlerinde ülkemizi ziyaret edeceği bildirilmiştir.

Kübalı heyetin ülkemize düzenleyeceği ziyaret kapsamında, 07 Haziran 2018 saat 14:00’de maden-metal, inşaat, turizm, tarım sanayi, gıda işleme ve paketleme sektörlerinde iş yapan firmalarımızla, TOBB Merkez Binasında “Türkiye-Küba Ticaret ve Yatırım Fırsatları” konulu bir toplantı gerçekleştirileceği belirtilmiştir.

Bahse konu toplantıya katılımın düşünülmesi halinde https://www.tobb.org.tr/Sayfalar/Detay.php?rid=2651&lst=DuyurularListesi link adresinde yer alan katılım formunu doldurarak en geç 05 Haziran 2018 tarihine kadar seda.gedik@tobb.org.tr e-posta adresine iletilmesi hususunu,

01.06.2018