Kayseri Sanayi Odası - MAPUTO - MOZAMBİK ULUSLARARASI FUARI
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » MAPUTO - MOZAMBİK ULUSLARARASI FUARI

MAPUTO - MOZAMBİK ULUSLARARASI FUARI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; 27 Ağusos – 02 Eylül 2018 tarihleri arasında Mozambik’in Maputo şehrinde Mozambik Yatırım ve İhracatı Teşvik Merkezi (APIEX) organizasyonunda “Maputo Uluslararası Fuarı (FACIM)” düzenleneceği bildirilmiştir.

Yazıda devamla, Mozambik İhracatı Geliştirme Merkezi, Mozambik Yatırım Teşvik Merkezi ve Mozambik Özel Ekonomik Bölgeler İdaresinin tek çatı altında toplanmasıyla oluşturulan APIEX tarafından önceki yıllara göre daha etkili ve özellikle yatırım konusu daha ön planda olacağı vurgulanmıştır.

Bahse konu etkinlik hakkında detaylı bilgi edinmek istenmesi durumunda maputo@ekonomi.gov.tr e-posta adresi ile iletişime geçilebilineceği hususunu,

08.05.2018