Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » TANZANYA

TANZANYA

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; Jumanne Miraji Simba (Cuma) isimli şahsın Darüsselam Büyükelçiliğimize karşı asgari saygı düzeyinin altında davranışlarda bulunduğu ve Tanzanya’nın Ankara Büyükeliçiliği’nin koordinasyonu dışında hareket ettiği belirtilmiştir.

Yazıda devamla, adı geçen Türkiye- Tanzanya arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi için değil şahsi çıkarları doğrultusunda hareket ettiği ve firmalar ile sivil toplum kuruluşlarını yanlış yönlendirdiği bildirilmiştir.

Tanzanya ile ilgili konularda Jumanne Miraji Simba (Cuma) isimli şahsın muhatap alınmayarak Tanzanya’nın Ankara Büyükeliçiliği ve Darüsselam Büyükeliçiliği Ticaret Müşavirliğimiz ile iletişime geçilmesinin uygun olduğu ifade edilmiştir.

03.04.2018