Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » PAKİSTAN 3. YAPI, İNŞAAT VE EV GEREÇLERİ ULUSLARARASI İŞ KONFERANSI VE SERGİSİ

PAKİSTAN 3. YAPI, İNŞAAT VE EV GEREÇLERİ ULUSLARARASI İŞ KONFERANSI VE SERGİSİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; 24-25 Ekim 2018 tarihleri arasında, Pakistan’daki Lahor Expo Merkezi’nde Pakistan 3. Yapı, İnşaat ve Ev Gereçleri Uluslararası İş Konferansı ve Sergisi’nin düzenleneceği belirtilmiştir.

Yazıda devamla, 2. Uluslararası İş Konferansı ve Sergisi’ne (IBCE 2017) Türkiye, Çin, Sri Lanka, Birleşik Krallık ve Kamboçya gibi ülkelerden hükümet temsilcileri, akademisyenler ve iş adamlarının katıldığı ve ekonomik gelişmeyi hızlandıracak olan yenilikçi ürünlerin, teknolojilerin ve hizmetlerin gösteriminin yapıldığı ifade edilmiştir.

Konuyla ilgili detaylı bilgiye Pakistan’ın Ankara Büyükelçiliği’nden (0312 427 14 10) ulaşılabilmektedir.

26.02.2018