Kayseri Sanayi Odası - İRAN GÜLİSTAN FUARI
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » İRAN GÜLİSTAN FUARI

İRAN GÜLİSTAN FUARI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; 26 Şubat – 02 Mart 2018 tarihleri arasında, İran İslam Cumhuriyeti Gülistan Vilayeti’nde “7. Çiçek, Bitki, ve Endüstri Dalları, Park ve Açık Alan Mobilyaları ve Kentsel Hizmetler İhtisas Fuarı” ile “Birinci Bahçıvanlık, Sera, Bahçe Donanım ve Aletleri, İlaç Yapımında Kullanılan Bitkiler, Gübre, Tohum ve Tarım İlaçları Fuarı”nın düzenleneceği bildirilmiştir.

Yazıda devamla, katılımcıların iki günlük konaklama ve Tahran Havaalanı’ndan Gorgan’a kadar ulaşım masrafları İranlı ev sahibi şirket tarafından karşılanacağı ifade edilmiştir.

Söz konusu programlara katılmak isteyenlerin detaylı bilgiye info@golestanfair.com veya golestanfair@yahoo.com elektronik posta ile ulaşabilecekleri ifade edilmiştir.

20.02.2018