Kayseri Sanayi Odası - TEKSTİL SEKTÖRÜNDE ULUSAL MESLEK STANDARDI GÜNCELLEMESİ
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » TEKSTİL SEKTÖRÜNDE ULUSAL MESLEK STANDARDI GÜNCELLEMESİ

TEKSTİL SEKTÖRÜNDE ULUSAL MESLEK STANDARDI GÜNCELLEMESİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda; Türkiye Tekstil Sanayii İşverenleri Sendikası tarafından tekstil sektöründe ulusal meslek standartları (UMS) ve ulusal yeterlilikler (UY) hazırlanmıştır.

5544 sayılı Mesleki Yeterlilik Kurumu Kanununun 21/3 maddesi uyarınca yürürlükte olan meslek standartlarının en geç beş yılda bir yeniden değerlendirilmesi gerekmektedir. Söz konusu UMS ve UY'lere https://www.tobb.org.tr/Sayfalar/Detay.php?rid=2616&lst=DuyurularListesi adresinden ulaşılabilmekte olup, güncelleme çalışmalarına ilişkin Odamız görüşleri talep edilmiştir.

Konu ile ilgili bilgi edinilmesi ve bahse konu UMS ve UY'lerin incelenerek, varsa güncelleme çalışmalarında kullanılmak üzere ilgili görüş ve değerlendirmelerinizin, Mesleki Yeterlilik Kurumu'na iletilmek üzere, en geç 22 Şubat 2018 tarihine kadar Odamıza (nbozsoy@kayso.org.tr) gönderilmesi hususunu,

Bilgilerinize sunarız.

12.02.2018