Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » TÜRKİYE - ECOWAS EKONOMİ VE İŞ FORUMU

TÜRKİYE - ECOWAS EKONOMİ VE İŞ FORUMU

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’ndan (DEİK) Odamıza intikal eden yazıda; T.C. Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda, DEİK ve ECOWAS arasındaki İşbirliği Anlaşması kapsamında; 22-23 Şubat 2018 tarihleri arasında Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Kongre Merkezi’nde “Türkiye-ECOWAS Ekonomi ve İş Forumu’’ gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

T.C. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, DEİK Başkanı Nail Olpak ve ECOWAS Komisyonu Başkanı Marcel A. De Souza’nın yanı sıra ECOWAS üyesi ülkelerden Bakanların konuşmacı olarak yer alacağı  ifade edilmiş olan etkinlik kapsamında "Türkiye ile ECOWAS üyesi ülkeler arasındaki ekonomik ortaklığın derinleştirilmesi" ana teması ile karşılıklı ticari ve yatırım fırsatlarının değerlendirileceği paneller ve ikili iş görüşmeleri düzenleneceği belirtilmiştir.

Bahse konu etkinliğe ilişkin taslak program ve katılım koşulları www.tebforum.org web adresinde yer almakta olup; etkinlik katılım bedeli DEİK üyesi firmalar için 375 TL, DEİK üyesi olmayan firmalar için 475 TL olarak belirlenmiştir. Ayrıca, ürün ve hizmetlerini tanıtmak isteyen firmalarımız için “Destekçi” sponsorluğu kapsamında tanıtım standı imkânı sağlanacaktır.

Ek:

07.02.2018