Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » 3. AFRİKA ULUSLARARASI BİLİŞİM VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ FUARI

3. AFRİKA ULUSLARARASI BİLİŞİM VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ FUARI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; Tunus İletişim Teknolojileri ve Dijital Ekonomi Bakanlığı’nın desteği ile Tunisie-Afrique Export tarafından, 10-12 Nisan 2018 tarihleri arasında, Tunus’ta 3. Afrika Uluslararası Bilişim ve İletişim Teknolojileri Fuarı (SITIC Africa 2018) gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Bahse konu etkinliğin bilişim teknolojileri alanında Tunus’taki yerel ve uluslararası tarafların bir araya gelmesine ve bu alandaki yeniliklerin keşfedilmesine imkan sağlayacak olup, bilişim teknolojileri alanında, çoklu ortaklıklar üzerine gerçekleştirilecek olan etkinliklere ve bu alandaki Tunuslu ve uluslararası tüketici ve tedarikçiler ile gerçekleştirilecek olan B2B toplantılarına, katılım imkanı oluşturulacağı ifade edilmiştir.

Söz konusu etkinlik hakkında detaylı bilgi https://www.tobb.org.tr/UlkeRehberi/Sayfalar/tunus.php link adresinde yer almaktadır.

30.01.2018