Kayseri Sanayi Odası - WORLD MILL TECH 2018
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » WORLD MILL TECH 2018

WORLD MILL TECH 2018

Tüyap Fuar Ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş.’den Odamıza intikal eden yazıda; 29 Mart-1 Nisan 2018 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece – İstanbul’da WORLD MILL TECH 2018 Dünya Değirmen Makineleri Teknolojileri ve Yan Sanayi Fuarı’nın düzenleneceği bildirilmiştir.

Yazıda devamla, Değirmen Makine ve Yan Sanayi, Un, Yem, Bakliyat ve Hububat İşleme Teknolojileri & Ekipmanları, Değirmen Sanayi Ambalajları, Depolama, Havalandırma, İstifleme, Laboratuar ve Analiz Testleri, Ölçüm ve Kontrol kategorilerinden oluşan Katılımcılar, Dernekler, Birlikler ve Sektörel Yayınların buluşacağı ifade edilmiştir.

Değirmen ve Sektör Makinaları Üreticileri Derneği (DESMÜD) işbirliği ve Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu (TUSAF), Türkiye Yem Sanayicileri Birliği (TÜRKİYEM-BİR), Uluslararası Hububat Bilimi ve Teknolojisi Birliği (International Association for Cereal Science and Technology - ICC) desteği ile düzenlendiği vurgulanmış olan fuar hakkında detaylı bilgi http://worldmilltech.net link adresinde yer almaktadır.

18.01.2018