Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » AFRİKA EKONOMİK FORUMU

AFRİKA EKONOMİK FORUMU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; Tunus Cumhurbaşkanı’nın himayesinde, 16 - 17 Ocak 2018 tarihinde, Tunus’ta,  “Afrika Finansman Araçları” ile “Dünya Ekonomik Bloklarıyla İlişkilerinde Afrika Ülkeleri Arasındaki Koordinasyon” başlıkları altında, “Birinci Afrika Ekonomik Forumu” düzenleneceği bildirilmiştir.

Bahse konu etkinlik kapsamında Afrikalı ve uluslararası ekonomik aktörler arasında ilişkileri güçlendirmek ve uluslararası şirketleri Afrika’ya yatırım yapmaya teşvik amacıyla, şirketler arası ortaklık ve ürünlerin sergilenmesi ve pazarlaması (B2B) imkânlarının da oluşacağı ifade edilmiştir.

Söz konusu etkinlik hakkında Tunus Büyükelçiliğimiz tarafından gönderilen mektup; https://goo.gl/wvmpnA  link adresinde yer almaktadır.

04.01.2018