Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » KUZEY IRAK - İNŞAAT MALZEMELERİNDE UYGUNLUK BELGESİ

KUZEY IRAK - İNŞAAT MALZEMELERİNDE UYGUNLUK BELGESİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; 01 Temmuz 2017 tarihi itibariye Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) tarafından yeniden başlatılan sevk öncesi inceleme uygulaması kapsamında 01 Ocak 2018 tarihinden itibaren inşaat malzemesi ihracatında IKBY tarafından yetkilendirilen İntertek Test Hizmetleri A.Ş.’den alınacak “Uygunluk Belgeleri”nin aranacağı vurgulanmıştır.

Yazıda devamla, söz konusu belgeler temin edilmeksizin gümrüğe ulaşan sevkiyatın mahrece iade edileceği belirtilmiştir.

Bahse konu İntertek Test Hizmetleri A.Ş.’ne ait iletişim bilgileri yazımız ekinde yer almaktadır.

Ek: İntertek Test Hizmetleri A.Ş. iletişim bilgileri için lütfen tıklayınız...

04.01.2018