Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » ESTONYA’DA İŞ YAPMAK

ESTONYA’DA İŞ YAPMAK

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’ndan (DEİK) Odamıza intikal eden yazıda; Enterprise Estonia ve DEİK / Türkiye – Estonya İş Konseyi işbirliğiyle, 13 Aralık 2017 Çarşamba günü saat 10.00 – 12.00 arasında “Estonya’da İş Yapmak – Uluslararası İşleriniz için Yenilikçi Bir Platform” semineri gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Enterprise Estonia ve Estonya Yatırım Ajansı, Estonya’da firma kuruluşu ve yatırım gerçekleştirmek isteyenlerin ilk elden bilgi alacakları kurumlar olarak, söz konusu seminerde Estonya’da iş yapma kültürü, yenilikçilik ve vergi avantajları hakkında katılımcılara bilgi sağlayacakları vurgulanmıştır.

Fuar hakkında detaylı bilginin ve taslak programın yazımız ekinde yer aldığı söz konusu seminere katılımın düşünülmesi halinde https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/554/10010 link adresinde yer alan katılım formunun 12 Aralık 2017 Salı günü mesai bitimine kadar doldurulması hususunu,

Ek: Detaylı Bilgi ve Taslak Program için lütfen tıklayınız…

08.12.2017