Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda ve Odamız ev sahipliğinde düzenlenmekte “Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri” programının 2018 yılında da gerçekleştirilmesi için gerekli ön çalışmalar başlatılmıştır.

Ekonomi Bakanlığı tarafından iletilen yazıda her sene yarım günlük genel mahiyetli düzenlenen seminerlerin yanı sıra bu sene daha kapsamlı ve uzun süreli Dış Ticaret Bilgilendirme semineri düzenlenmesinin mümkün olduğu ifade edilmiştir.

Odamızda yapılması planlanan Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri üyelerimizin yarım günlük veya tam gün kapsamlı olması yönündeki talepleri doğrultusunda belirlenecektir.

Seminerin içerik konularını belirlemek üzere http://www.kayso.org.tr/formlar/308/distic.html link adresinde yer alan formun en geç 11 Aralık 2017 Pazartesi gününe kadar doldurulması hususunu,

07.12.2017