Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » AUTOMECHANIKA DUBAI 2018

AUTOMECHANIKA DUBAI 2018

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda;  01 - 03 Mayıs 2018 tarihinde Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai Emirliğinde düzenlenecek “Automechanika Dubai 2018” Fuarı Türkiye milli katılım organizasyonunun İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Yazıda devamla, Automechanika Dubai Fuarı’nın, otomotiv yedek parça, aksesuar ve modifiye, bakım ve onarım, bakım ve yenileme, elektronik donanım ve sistemler, oto yıkama, parça ve sistemleri, yönetim ve dijital çözümler konularında Ortadoğu otomotiv endüstrisinde lider fuar olarak nitelendirildiği ve İTO tarafından Hall 5 ve 6’da katılımın sağlanacağı iletilmiştir.

Automechanika Dubai Fuarı’na milli iştirak katılım ücretinin 760 Dolar/m² olarak belirlendiği ve katılım bedeline tüm ana hizmetlerin dâhil olduğu ifade edilmiştir.

Söz konusu etkinliğe ilişkin detaylı bilgi https://goo.gl/H2QPc8 link adresinde yer almaktadır.

13.11.2017