Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » DEVLET DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME VE DANIŞMANLIK HİZMETİ

DEVLET DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME VE DANIŞMANLIK HİZMETİ

Devlet Destekleri hakkında üyelerimizin bilgilendirilmesi ve bu desteklerden faydalanan üyelerimizin sayısının artırılması amacıyla Odamız hizmet binası 2.kat Proje Destek Ofisinde her Çarşamba günü 09:00-12:00 saatleri arasında bilgilendirme ve danışmanlık hizmeti verilecektir.

Proje Destek Ofisinde Odamız Dış Ticaret-Fuarlar-AB ve Uluslararası İlişkiler Birim Sorumlusu Tolga Gökşen, Sanayi Ticaret Raporlama Birim Sorumlusu A.Savaş Ertuğrul, İnsan Kaynakları Birim Personeli Nur Eroğlu ile birlikte KOSGEB, ORAN, TEKNOPARK, BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ İL MÜDÜRLÜĞÜ, İŞKUR, GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ vb. kurum ve kuruluşların uzmanları bilgilendirme ve danışmanlık sağlayacaktır.

Sözkonusu hizmetimizden faydalanmak için http://www.kayso.org.tr/formlar/300/destekler.html link adresinden kayıt yaptırılması hususunu,

13.11.2017