Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » IFAT 2018 FUARI

IFAT 2018 FUARI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; 14-18 Mayıs 2018 tarihleri arasında Almanya’nın Münih şehrinde gerçekleşecek olan IFAT 2018 Uluslararası Atık Su, Arıtma Sistemleri, Katı Atık, Geri Dönüşüm Sistemleri ve Araç Üstü Ekipmanlar Fuarı Türkiye milli katılım organizasyonunun İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından düzenleneceği bildirilmiştir.

Yazıda devamla, IFAT 2018 Fuarının çevre teknolojileri ve atık su yönetimi konusunda dünyanın en büyük fuarı olarak nitelendirildiği ve İTO tarafından Hall A1 (Atık Su Arıtma Sistemleri), Hall B1 (Katı Atık, Geri Dönüşüm Sistemleri) ve Hall C5 (Araç Üstü Ekipmanlar, Cadde Temizliği) ihtisas salonlarında katılım sağlanacağı, Türkiye milli iştiraki katılım bedeli550 €/m² olarak belirlendiği ve bu rakama tüm ana hizmetlerin dahil olduğu belirtilmiştir.

Fuar ile ilgili detaylı bilgi ve dokümanlar https://goo.gl/e6Yypi link adresinde yer almaktadır.

10.11.2017