Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » BOLİVYA 1. DÖNEM KEK TOPLANTISI

BOLİVYA 1. DÖNEM KEK TOPLANTISI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) Odamıza intikal eden yazıda; 27-29 Kasım 2017 tarihleri arasında, Türkiye-Bolivya 1.Dönem KEK Toplantısı’nın Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Bülent Tüfenkçi’nin eşbaşkanlığında gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Anılan KEK Toplantısına yönelik olarak Ekonomi Bakanlığınca yapılacak hazırlık çalışmalarında yararlanılmak ve imzalanması planlanan Protokol metnine derç edilmek üzere; toplantıda dile getirilmesinde yarar görülen konular, varsa sorunlar ve işbirliği önerileri, ilişkilerin artırılmasına yönelik işbirliği imkanları hakkında bilgi notlarına ihtiyaç duyulduğu ifade edilmiştir.

Bu itibarla belirtilen konular ile ilgili görüş ve önerilerinizin 16 Kasım2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar TOBB’a (Fax: 0312 218 22 09, E-posta: seda.gedik@tobb.org.tr) iletilmesi hususunu,

10.11.2017