+90 352 245 10 50 - info@kayso.org.tr
You are here : Main Page » Duyurular » TÜRKİYE HİNDİSTAN İŞ FORUMU

TÜRKİYE HİNDİSTAN İŞ FORUMU

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’ndan (DEİK) Odamıza intikal eden yazıda; T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Nisan- 1 Mayıs 2017 tarihlerinde Hindistan’a gerçekleştirecekleri resmi ziyaret kapsamında, 1 Mayıs 2017 tarihinde Yeni Delhi Taj Palace Hotel’de “Türkiye- Hindistan İş Forumu” düzenleneceği bildirilmiştir.

Başta altyapı, inşaat, tekstil, gıda ve turizm gibi sektörler olmak üzere Türk yatırımcı ve iş insanlarına çeşitli alanlarda işbirliği fırsatları sunduğu ifade edilmiş olan yazıda devamla ticaret hacmimizin 2016 yılı itibarı ile 6,4 milyar ABD Doları seviyesine yükseldiği vurgulanmıştır.

Söz konusu foruma katılımın düşünülmesi halinde 21 Nisan  2017 Cuma günü mesai bitimine kadar koşullar, detaylar ve başvuru formunun yer aldığı http://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/382/8664 link adresinden online kayıt yaptırılması hususunu,

17.04.2017