Kayseri Sanayi Odası - ATLAS TARIM FUARLARI
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » ATLAS TARIM FUARLARI

ATLAS TARIM FUARLARI

Atlas Uluslararası Fuarcılık Ltd. Şti.’den Odamıza intikal eden yazıda;  Kasım ayı içerisinde;

• 10-13 Kasım 2016 tarihleri arasında Tokat Senateks fuar alanında Tokat Tarım Fuarı 2016 Tokat Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk, Gıda, Sera, Tohum, Süt Endüstrisi, Fidancılık Fuarı,

• 24-27 Kasım 2016 tarihleri arasında Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Fuar ve Kongre Merkezi’nde Tokat Tarım Fuarı 2016 Tokat Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk, Gıda, Sera, Tohum, Süt Endüstrisi, Fidancılık Fuarı, düzenleneceği bildirilmiştir.

Yeni teknoloji ürünü traktörler, biçerdöverler, toprak işleme, ekim dikim makineleri, modern sulama alet, makine ve ekipmanları, hayvancılıkla ilgili modern alet ekipmanları, tohum, yem ve katkı maddeleri, ilaç, gübre, örtü alet ve ekipmanları, diğer tarımsal alet ve ekipmanları görme, değerlendirme, alım ve satım imkânlarının oluşacağı vurgulanmış olan fuarlar hakkında detaylı bilgiye http://www.atlasfuarcilik.com.tr link adresinden ulaşılabilmektedir.

28.10.2016